Di Tagged Sekali Lagi 25 Perkara :D

This tagged by Chymara's
THANKS
:D

25 perkara kan kannn . mehh baca bawah nowh :D

*sebenarnya aku dah dapat tagged macam ni sebelum ini dpd Teeha tp takpa aku buat lagi*
:)

1) Meminati warna orange dan meNYAHkan warna pink dalam dirinya .

2) Sangat gila dengan Facebook , Twitter , Tumblr , Youthsays & Blogger syg syg ini (ADD ok aku bg link sekali tu) hehe .

3) Pantang lihat jejaka jejaka tampan , macho mahupun hensem , kacak , bergaya , dan kaya . WAHH melebihkan aku ni . Bhaha .

4) Menyukai Fixie Bike sangat sangat sekarang ni sehingga terbawak bawak ke dalam mimpi. OUCHHH hebat sungguh aroma berbasikal ini !

5) Seorang yang tak mudah ingat bukan pelupa yer . kurang ingat je . hehe

6) Jangan bercakap dengan aku atau tafsirkan sesuatu kepada aku dengan huraian yang panjang. Bagitahu aku summary dia je ok. huhuhuk BLUR

7) Ada abang dan adik lelaki (bagi yang perempuan nak tak?) haha

8) Mungkin akan mewarisi warisan oleh mak pengang setakar ini. KUAT MEMBEBEL ! :D

9) Sekarang ini aku tengah cuti semester. OTW tunggu result keluar. YA ALLAH. *gugup limpa*

10) Aku ini mudah kesian dekat orang jadi korang jadi buat tacing tacing dekat aku. Silalah jauhi aku. haha

11) Hari ini aku tidur hanya berapa jam aje disebabkan mimpi yang tak pasti aku ini

12) Yang ini aku tak tipu taw. Betul ! Seyes , ada orang kata muka aku macam Fara Fauzana (yang tu aku tahu lama dah) tapi ada orang kata macam Noh Hujan pulak (huihh jeles Miznina nanti) kehkeh

13) Suka perasan sendiri sebelum orang lain tak dapat mengerti . BHAHAHA

14) Suka pakai selendang tapi aku pelik bila aku pakai selendang je orang panggil Yuna. Haishh janganlah macam tu yer , susah Yuna nak cari makan nanti . haha

15) Dulu bercita-cita menjadi seorang Jururawat kemudian orang ketawakan aku pula jadi aku bertukar ingin menjadi seorang Doktor. haha LAGI JAHANAM .

16) Tengah makan Mee Goreng ni tapi tak sedap pulak . OPSSS sorry mak . hehe

17) Semenjak aku cuti ini mak aku selalu tengok apa yang aku buat bila online. Bila aku terangkan & suruh buat & mengajar beliau dia melenting pulak . PELIK KAN ? hmm

18) Ada AFBR dalam hati lagi . OHH kawan kawan ku , aku tak dapat lupakan dia OK. What the jamu aku harus makan ni ?

19) Bila nak sampai angka 25 ni aku dah penat menulis. haha

20) BTW Thanks agains owner yang bagi ini CHYMARA.

21) Aku tak suka tengok cerita KOREA tak tahu kenapa. tapi ada cerita korea yang aku tertengok gak rr. HEHE

22) Asal tengok cerita Hindustan aje mesti menangis . KENAPA HAA ? alangkah cerita 3Idiot yang LOL mcm tu pon aku menangis kot. ( tanpa subtitled taw ) TERER ! haha

23) Aku tengah gaduh dengan adek aku ni sekarang . Nanti ada post pasal dia . TUNGGU ~~

24) Seorang aktif dalam dunia sukan , photographer , editing , bidang makanan & minumanan & petah berkata kata.

25) Last dah eh. Lastly. jangan tersinggung dengan semua entry mahupun segala gala dengan aku yer. MINTAK MAAF. ikhlas dari PAW :D

--------------------------------------

FUHH , kena tangged 5 orang lain pulak
aku nak korang buat pulak . TAK KIRA RRR ! BUAT OK . hehe

- Intan yang kacak :D -

- Aima Si Mawar Berduri -

- Secantik Manis Gajah Kelabu -

- Bibir Merah Syatila -

&

AWAK SEMUA BOLEH AMBIL INI
aci kan ?

:DD

Comments

paw/paw said…
huhu . semoga bertambah comel . Hehe

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis