SEGMEN : Jom Syok Sendiri

Btw , congrat to bro Ben Ashaari , dan sekarang korang perlu congrat kat aku pulak. heheh. aku didatangi wartawan. mahu temuramah aku. hee. selanjutnya ^_~

Wartawan Ben Ashaari Smile

image

Interview “Menantu Tip Top” huahua

Image(2535)new

Aku adalah Pawpaw’ Anis

Wartawan : Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?

Paw : Takdelah glmour sgt tp yang tip top “Pawpaw Anis”

Wartawan : Kenapakah anda memilih nama tersebut ?

Paw : memilih setelah orang orang sekeliling memanggil saya seperti “Fafau (Fara Fauzana) opppps ! orang yang perasan macam itu bukan saya yang perasan. hehe

Wartawan : Kenapa anda berblogging ?

Paw : Untuk berkongsi maklumat

Wartawan : Siapakah pemberi semangat anda ?

Paw : Member si blogger dan diri sendiri Winking smile

Wartawan : Sudah berapa lamakah anda berblog ?

Paw : Dah nak setahun kot , Since February 2010

Wartawan : Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?

Paw : Rasa – rasa blog Kak Chika sebab start saya blog , baca blog dia je

Wartawan : Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?

Paw : Berjumpa kawan kawan baru

Wartawan : Kenangan pahit anda dalam dunia blogging ?

Paw : Bila ada orang sebok dengan apa yang saya cerita disini !

Wartawan : Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?

Paw : Pencapaian macam mana tu ? huhuhu saya berblog ini saja syok syok . hehe. *sory tanya balik pertanyaan Encik itu tadi Winking smile

Wartawan : Selain berblog , apakah minat anda ?

Paw : Saya minat Photographer tapi sekarang tak dapat teruskan disebabkan kerosakan pada kamera saya.

Wartawan : Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?

Paw : Biasanya saya akan buat kerja yang penting dulu then baru berblog dan sebagainya.

Wartawan : Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini ..

Paw : Kebanyakkan blogger sudah tiptop , dunia blog semakin berkembang luas.

Wartawan : Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri ..

Paw : Do what you WRITE , WRITE what you do ! ini yang saya pegang. kalau nak gelak ke apa ke. up to you , I don’t care ! hehehe

Sekian itu saja perbualan kami hari ini. Terima kasih :)

Comments

sekamar rindu said…
salam...

singgah sambil follow ur blog..***244..

segmen abg ben yang mantap..
paw/paw said…
Salam , thanks ;)
Miss Ran said…
wah sentap ayat last
dtg dr segmen abg ben
saya nk jd pemberi semngat awk lah :P
paw/paw said…
Miss Ran : sentap ke. hoho sory sory tak bermaksud apa apa pon ;)
paw/paw said…
Tan : cepat bagi semangat ! hahah
Awangku Johan said…
apa rasanya d temuramah oleh wartawan?? best ke??haha..
saya pun join.. mai singgah blog saya ek
iLa VaNiLLa said…
salam ziarah.. besh kn segmen niyh??
nt ktew suyh Mr Ben bwt lg.. oke x??
hehehe.. sblm ila tdo, ila nk bce2.. awk dh bce?? follow u.. ;)

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/01/jom-syok-sendiri.html
segmen bro ben terbaik!!
=))
paw/paw said…
Awangku : hahah best sgt. terasa artis sementara. oh okay akan singgah ;)
paw/paw said…
ila : yerpp ;) best, heee
ok thanks taww. nnti paw siggah baca dan follow sekali
Lulu caldina said…
semangat memalam kena temuramah..ngee
paw/paw said…
lulu : heheh syokk kan ;)
aima in luv said…
piwitttt,, masuk majalah tue.. hehe..
aq pon join,, sempat gak rasa ditemu ramah.. ^_^
paw/paw said…
haha , ade ade nama ko
fuyyooo masuk majalah 2..ahahhaa..
gmbar terbaek laaa..

eh cik dil pon msukk majalah jgk..ade dlm list no 3..jemput laa singgah2 k..hehhe

http://semanisepal90.blogspot.com/
paw/paw said…
adilah : awww awww malulah . hahah. baik baik paw singgah semula nnti ;)
Nadhirah-chan said…
wahh ayat last tu mengancam betul . haha . write what u do :)
paw/paw said…
nad : haha mengancam mcm mana tuh. heee

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis