SAYANG - SAYANG's

Thursday, April 26, 2012

Aktiviti menembak selesai !

Cuba sedaya yang mampu untuk membersihkan ini laman. Aktiviti yang lalu banyak tak sempat update. Yang terbaru join event Fara Fauzana. Main paintball bersama dia dan rakan2 yang dijemput dan Fafau Fun Corner.

DSC_0004

Bersama member(ida) yg join sekali #paintball Dusun Ali King 21 Apr 2012

page2

Mereka yang sertai. Ramai yang pertama kali bermain. Aku pon sama. Janji enjoy+puas dan seronok giler. Terharu pon ada. Thanks kak fara buat event sebegini. Tak kisah org ckp apa kt aku sebab aku sanggup ke sana ke sini demi Fafau my sis <3. Tak kisah korang nak kata apa wehhhh!

cats2

Minat fafau sejak tingkatan 3 dulu. Tp sekarang baru peluang berjumpa bagai. I always support u sis !

cats3

Fafau fun corner memang best. Baru 3 kali join diorang. Sangat fun dorang ni. Thanks all bg peluang sy sertai ini :)

cats1

Kenangan yang tidak akan dilupakan. Sayang semuaaaa. Sayang kak fara lagi sebab bagi T-Shirt ini heheheh

No comments: