SAYANG - SAYANG's

Sunday, April 10, 2011

Window boleh pergi , sekarang Linux

Image(2688)new

sejak-sejak dibekalkan ilmu dengan menjalani projek-projek akhir ini. aku salah seorang yang bertuah dengan adanya pengetahuan tentang kegunaan sistem operai Linux Ubuntu.

Memang syok. syok tengok je. tak reti guna pon. HAHAHA

tengoklah sekarang aku dah tak pakai Window apa apa pon. Aku pengguna Linux. Haaaa!  heheh

Linux yang aku guna versi yang terbaru daripada yang terbaru baru yang lain. haha

Warna hijau pulak tuh. #AWWWW

p/s : amacam lagu kt blog aku ni. haa. #goyanggoyang.

Open-mouthed smileOpen-mouthed smileOpen-mouthed smile

13 comments:

hasbro said...

AGAK kagum sedikit.haha

paw/paw said...

HAHAH kan ? hee

aza said...

LINUX mmg best...HAHA..

paw/paw said...

HAHA, mau tahu la

Muhammad Fird [ Codename : Byakuchi ] said...

yosh... geng linux aku dah bertambah lagi sorang.. anyway, apa distro pilihan cik pawpaw kita ya? adakah elementary? ubuntu? slax? debian? fedora atau apa2 lagi.. nice to be one of linux user.. support u..

paw/paw said...

oh well well. ingt ko sorg je. hahaha. weyh ajar aku guna ubuntu. berminat pulak. hehe

Muhammad Fird [ Codename : Byakuchi ] said...

erk.. aku ajar.. erk.. aku mane pandai sngat.. samajela ubuntu ngn windows.. xde beza os jugak..

paw/paw said...

alaa ko kan hebat.

Muhammad Fird [ Codename : Byakuchi ] said...

mane ade hebat.. aku still belajar lagi.. sbb tu aku mohon linux kat kursus 3p, tapi xdapat.. kecewa..

paw/paw said...

aku dpt 3p tp pasal security punya. kt poli seberang perai. pergi je.

Muhammad Fird [ Codename : Byakuchi ] said...

aku pun dapat comptia kat psp, tapi aku xpegi.. malas la..

paw/paw said...

pergi je la. kn dpt sijil nnti

Muhammad Fird [ Codename : Byakuchi ] said...

xnak, jauh la.. nanti akak aku kawin hujung bulan 5 aku xdapat nak pegi..