SAYANG - SAYANG's

Tuesday, April 05, 2011

Mini Project Network Design–Prototype

Bulan April sudah. Lama tak update. Malas taw tak.

Saja nak post pasal Mini Projek Network Design. Salah satu subjek yang penting untuk semester 6 ni. Agak mencabar. Macam nak macam sem 1 pon ada. macam baru belajar semua ni. haha. maklumlah. Bila pensyarah silih bertukar ganti. Yang pasti suka pensyarah kali ini yang mengajar. PAHAM TERUS KE OTAK. #ohyeke

IMG_4602new

ok ini design penuh prototype kami.

yang disertai oleh 5 orang ahli kumpulan iaitu pawpaw(aku), aleya, ida, aima & hernie.
semua hasil kerja oleh kami semua. memang puas hati.

IMG_4603newIMG_4604new

Actually, tempoh presentation prototype ni dah lama tp baru berkesempatan menceritakan disini.

Kami di bg soalan mengenai design ni. banyak keperluan yang perlu untuk menghasilkan sebuah prototype yang selawa ini. opsss.

Salah satunya kami menggunakan tanah liat untuk menghasilkan kerusi untuk kelas, lab, & sebagaikan. (tanah liat yang berwarna oren), kabus untuk meja, kertas warna, cardboard dan lain-lain lagi.

IMG_4605newIMG_4606new

sebenarnya banyak lagi gambar yang diambil. tp yang ini je la yg dpt dipertunjukan.

nampak gambar diatas seperti apa? ye sofa, tmpt letak paper, meja makan & pasu bunga. okay yang ini hasil tangan seni salah sorang dpd group kami.

dan secara keseluruhannya mini projek kami ini BERJAYA. kami puas hati dan markah pon OKAY BOLEH LA TAHAN (skodeng markah HAHA)

Open-mouthed smile

No comments: