Jom Heboh Batu Kawan Pulau Pinang

#Batu Kawan, Pulau Pinang. 27 Mac 2011

Jom heboh kali ini merupakan kali kedua yang pernah aku hadiri. Jom heboh yang ni juga merupakan hari terakhir bagi Fara Fauzana & Wahid bersiaran langsung. Lepas ini mereka dah tiada lagi di Melodi. Maka digantikan dengan Zizan & Dira.

IMG_6949newIMG_6950new

Memandangkan kak fara last. aku dengan nekadnya akan pergi ke jom heboh ni *walaupun duit takde* huhuhu

Nampak itu button. I LOVE FAFAU (PAWPAW ANIS) aku yang bg FARA FAUZANA.

IMG_6996new

IMG_6997new

IMG_6998newIMG_6999new

IMG_7000new

gambar-gambar sebagai bukti pemberian button itu dpd aku. hehehe.

*masuk TV beb* tak caya ? tak caya suda. hee

IMG_7014new

last memori untuk mereka berdua.

IMG_7127NEW

see Fara pon kasi tunjuk kt ampa laaa. HAHA

IMG_7232new

dapat bergambar dekat-dekat

IMG_7234new

sama tak ? haha

IMG_7277new

the best JOM HEBOH

IMG_4887new

bersama hernie, aima, aleya, dan ida

Open-mouthed smile

Comments

smoker_baby said…
amboi sonok jer dapat jumpa kakak dyer..huhuhuhu..sama sama kat cuping telinga..muahahaha..
teeha said…
bestnyaaaaaaaaaaaaaaa
paw/paw said…
hahah. mmg best ;DD

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis