SAYANG - SAYANG's

Friday, April 29, 2011

Hotel Pauh Inn , Perlis

Selesai ikut membe menyerah kunci rumah sewa mereka. Mereka pon menginap di Hotel Pauh Inn dalam kawasan Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin. Pertama kalinya aku naik ke hotel itu untuk bermalam. Selalu aku pergi tumpang mandi kat kolam renang aje.

DSC_0878new

Kolam Renang. Bg pelajar perempuan setiap hari rabu boleh terjun.

DSC_0879new

Pandangan kamsis dari pauh inn ketika malam.

DSC_0882new

Pintu utama Pauh Inn.

DSC_0889new

Kenangan terakhir bergambar di Pauh Inn. Nasib merasai duduk di Pauh Inn.

DSC_0891new

Dapat bilik level 3. Not bad la. Bilik ok. tv je tak ok. rosak pulak. hehe. tp takpe FREE. heheh. sehari semalam RM60 tp aku FREE la.

DSC_0863newDSC_0866new

Memang dah pantang nampak cermin bersih sikit depan mata. mulalah tekan button snap.

DSC_0867newDSC_0869new

Seterunya …. see more

DSC_0870new

Ucuk dan qilla thanks kerana menjemputku sekali Smile

DSC_0872new

Korang lain kali amek gambar pandang kat kamera noh. haha

DSC_0874new

Kami mahu pergi meng’date’ bersama.

DSC_0960new

Poli untuk terakhir.

DSC_0966new

See you next time yer PTSS. GOOD BAIBAI Open-mouthed smile

6 comments:

ZF said...

cantiknya permandangan tu...

paw/paw said...

Alhamdulillah. ciptaan Allah ;p

..priNceSs aMiSsa.. said...

3 thun kt sane..xpernah aku check in kt pauh in tu..hehe..harapkan gi pool jew..=p

paw/paw said...

haha. samalah tp naseb baik last-last ni sempat ;p

Faithcraft said...

Ada no fon Puah inn tak? Sorri tanya sini.. tgk dlm fb dia pun x letak pun nombor?

paw/paw said...

No tel : 049886200
tp tak sure dorg guna no lg ke tak. aritu pergi check in je. try la