SAYANG - SAYANG's

Sunday, April 10, 2011

FINAL PROJECT : PERFORMANCE EVALUATION OF IPv6 IN WINDOWS VISTA AND LINUX UBUNTU

290320114532new290320114533new

#pic : connection antara switch dan 3 pc. untuk hantar data. menggunkan window vista , window 7 & linux ubuntu. #webuntu

Di atas makluman semua para sahabat. Isnin dan selasa ni adalah hari pembentangan projek akhir semester 6. Walupun course lain semua sudah habis present dan sudah bercuti kami yang course IT ini bertungkus lumus untuk menyelesaikan dengan perfect projek-projek mereka. hmmm dah nasib. Asyik-asyik jabatan IT je lambat. teknologi konon. huh.

Awai-awai sem dulu rileks la der , akhir-akhir pulun. Alaaa biasa dahh dari sem 1 merasa mcm ni.

Btw , projek kami dah hampir setel. #hampir lagi. patutnya dah siap taw tak. huhu. udah-udah siap dong. hee ce cite ce cite.

citenya esok nak settlekan report dan slideshow. tinggal saki binti baki je lagi. InsyaAllah.

Ingin lihat projek kami berjaya 120% mari kita sama-sama tolong doakan kejayaan kami bertiga. #paw #ida #aleya.

Image(2684)newImage(2685)new

lepas present baru boleh cerita tentang projek ini. sekarang buat-buatlah paham. yg dah paham tu baik tolong kami present. HEHEHEH

2 comments:

aza said...

paw paw caiyuk2...
mgu lpas kmi bjuang hbis2an...mgu nih ampa plak...
huhu
ada msa kmi p tgk k...

paw/paw said...

haha. tak payah nk susah2 nk dtg la. baik dduk bilik diam2 noh. hee