Tasoh Lake Resort

Perlis , Malaysia. Area Bandar Kangar dengan Padang Besar. Tak tahu jalan aku follow orang je. heheh. Photoshoot 28 Februari 2011. Last Februari Smile

Shoot bersama Amzar, Apit, dan kawan Amzar yang lain (tieqa & kak ra)

Model : Aku dengan Tieqa. walaupun sebenarnya aku lebih suka amek pic model bukan aku modelnya. haha. btw camera aku dah siap. duit pokai abes. berbaloi laa.

180981_208292349185136_100000131186091_975227_2729448_n

bersama supporter gitar dan kipas keruncing. apa benda nth namanya. hehe.

184328_208293792518325_100000131186091_975240_5083406_n

ada tiga camera kt depan. wahh rasa artis youuu. hahaha

184363_208293475851690_100000131186091_975238_8199357_n184964_204534926229832_100000199795934_905052_1619190_n188405_204535062896485_100000199795934_905057_1751436_n

tiga aksi yang tak tahu. aku bukan reti buat aksi gedik. btw Okay wat Open-mouthed smile

188513_208293332518371_100000131186091_975237_1069772_n188767_208293125851725_100000131186091_975236_2336415_n

shoot duduk pulak. serius lawa permandangan kt sana.

189009_208293949184976_100000131186091_975241_552769_n

seisi berkenal kenalan. hahah. santai dengan sebelah taik lembu.

189214_204535012896490_100000199795934_905055_3382914_n189295_208292212518483_100000131186091_975226_6026943_n189307_204534869563171_100000199795934_905050_1693494_n

gitar yg familiar dgn aku. haha. tahu petik je tp main dak pon. posing lebih.

189353_208294145851623_100000131186091_975242_258339_n

kita berbual pasal apa ni. suka sangat. haha. taktaw ?

190176_208293615851676_100000131186091_975239_841371_n

pasang niat nak amek gambar kahwin kt sini or orang amek gambar kahwin aku kat sini. HAHAH

190264_208294329184938_100000131186091_975243_8248474_n

tengok camera sat. senyum Smile with tongue out

190501_204535032896488_100000199795934_905056_5728370_n

kembung hidung kembung pipi. hehe. banyak lagi gambar tp aku takdapat lagi. ini pon main copy kt facebook depa. hee

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis