Akhirnya dapat Volkswagen

#Khamis tadi ada pasar. Masa atas motor dari jauh dah nampak ada waksegan (Volkswagen) Grrr aku tak tentu hala mencari handphone serba canggih (hp daun) untuk men’snap’ gambar itu. huhuhuh

Image(2657)new

dan aku dapat tangkap dengan kelam kabutnya. orang pandang-pandang. aku pedulikan. yang aku tahu aku dapat SNAP. hahaha

Image(2658)new

dah sampai pasar. aku cari dan cari van tuh. huh mula mula tak kelihatan. jalan punya jalan aku jumpa. aku lari anak beranak hingga ke van tuh. tp ada orang dalam van tuh. dengan muka setebal tepung gomak aku tak tahu malu untuk bergambar dengan van yang ku impi impikan nih. HAHAHA.

mula-lah perbualan antara aku dengan seorang makcik empunya laki dia punya van. btw, van ni dia buat niaga #sayangsekali. naseb aku ada Rm6.00 je ketika itu, kalau tak aku dah beli dah Open-mouthed smile

dan hasilnya gambar ini. HEHEHEH

#pauh #perlis #pasarmalam

Comments

paw/paw said…
adoi adoi. kenapa ? haha

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis