SSS- Jom bikin konsert oleh BEN ASHAARI

BEN ASHAARI

Kali ini join segmen yang ini http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-syok-sendiri-jom-bikin-konsert.html (oh kerja sekolah aku , aku abaikan) adehh

KONSERT PAWPAUM !!!!!!

Konsert Pawpaum akan diadakan sempena perayaan Tahun Baru Cina. Semua orang dijemput hadir pada hari Sabtu bertarikh 5hb Februari 2010. Walaupun kebiasaannya raya cina orang buat tarian naga saja tapi untuk tahun Arnab ini special sikit. Marilah ramai ramai kita penuhi Dewan Besar Batu Pahat untuk saksikan Konsert Pawpaum secara langsung. JUMPA ANDA DISANA!

Tiket Berharga RM30 setiap orang.

Datang dan rasa ii lahh kehebatan konsert ini. yeaa Open-mouthed smile. Kami harap jangkaan orang yang hadir dalam kira kira beribu ribulah.

28186_1207615565453_1680609099_403259_6081904_n

28186_1207615605454_1680609099_403260_733191_n

Pada konsert itu kami akan persembahkan 10 buah lagu . Antaranya :

1) Meraung (Tomok) : Lagu tersebut kami akan mempersembahkan dengan lebih baik daripada sebelum ini. Sebelum ini tak hafal lirik. hehe

2) Putus (Melda ahmad) : Lagu ini antara lagu yang kami minati.

3) Cinta Sempurna (Yuna) : Vokalis kami sangat meminati Yuna. Sebab itu kami pilih lagu ini.

4) The Only Exception (Paramore) : Salah satu lagu yang kami minat dan suka nyanyikan.

5) Perpisahan Ini (1st Edition feat Aizat Amdan) : Cuba mempersembahan lagu ini kerana sedap didengar.

6) Hanyut ( Faizal Tahir ) : Untuk testing power. hehe

7)  Pari-Pari Kertas (Beeha) : Kami ingin bermain gitar dengan lagu ini.

8) Kekanda Adinda (Monoloque Atilia) : Lagu Berduet

9) Left Right (Julian Casablancas) : Indie Band Song.

10) Kotarayaku (Altimet & NohSalleh) : Untuk kotarayaku Batu Pahat.

  • Artis undangan dalam negara ialah Tomok.
  • Aritis undangan luar negara ialah Paramore.

Lagu penutup ialah Shades Yang Teristimewa untuk semua orang yang hadir disini semua yang teristimewa.

Akhirnya sekali kami ingin megucapkan ribuan terima kasih kerana korang semua sudi datang ke konsert ini dan layan lagu lagu yang kami persembahkan. TERIMA KASIH.

Duit kutipan konsert ini kami akan menderma kepada orang orang yang memerlukan.

*apa yang aku merepek dalam segmen ni pon aku tak tahu. hahahah. layanlah*

HARAP MAAF !

Comments

chubb90 said…
merepek yang menyoronokkan..:-D
paw/paw said…
seronok ke. hahah :-DD
chubb90 said…
anda di tag:http://cikdorazz.blogspot.com/2011/02/colorclickz-1st-giveaway-2011.html
secantikmanis said…
hahhh ingat time nie.. meraung kat atas stage tue..hahahhaha
paw/paw said…
ilah : okay. nnti aku buat
paw/paw said…
ya : tahu takpa hahahaha

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis