Olahraga Track 2

Hari seterusnya di Majlis Sukan Politeknik.

DSC03821IMG_5405

baju ni PTSS bagi. kali ini mereka bg satu baju je. maklumlah.

DSC03823DSC03856IMG_5404

btw , suka jugak la baju ni. NICE ! yang baju kuning tu En.Anuar, orang kuat. dia yang aktif Smile (masih bujang)

IMG_5411IMG_5432IMG_5453

time ni aku takde acara lagi. acara aku esok esok harinya. that y bergambar ajee. hehe. acara jalan kaki tu PTSS dpt nombor dua dari belakang. HAHA. bukan last nohh Smile

IMG_5421IMG_5635

kerja kami melepak , bergambar. CUKUP !

IMG_5472IMG_5491IMG_5503

okay , aku pegang camera mmbe aku. so aku snap sukahati aku. haha. student PTSS, Fariq lari 100 meter. yang tuu tuu. nampak tak ? Open-mouthed smile

IMG_5549IMG_5580IMG_5607

kasut spike benda yang harus ada untuk berlari. HUH !

IMG_5629IMG_5644IMG_5650

aksi bergaya yang perlu ada. biar kalah asalkan bergaya. HAHA. boleh pakai noh.

IMG_5657IMG_5676

masa bercekerama bersama junior. haha. dorang tak caya aku sem 6 (muka mudakan biasaaa Smile )

IMG_5674IMG_5755IMG_5771

semangat bersukan dengan gambarnya. KAU ADOO ?

IMG_5751IMG_5812

pelajar PTSS yang terpilih ke lawatan sambil belajar ini adalah seramai 33 orang. 33 orang pulun pingat. HAHAHA

IMG_5838IMG_5839

jalan sehala mata kepala besar. hahah. saja buat gaya nak nampak tampan kak Heliza kita Smile with tongue out

SAM_4333SAM_4342

lepas meyorak menjerit sakan, perut pon menjerit sama. HAHA. lapar ! MAKAN TIME.

SAM_4371SAM_4399

I like this picture. bersama abang perre. hehe. muka dia nak mcm Pierre Andre tak ? haha. yang berbaju biru nuhh. gambar had sebelah tuh masa malamnya. kami boring dan pergi lepaking.

SAM_4400SAM_4437

masa melepak dengan atlet atlet PTSS. haha. atlet la sangat kan. btw depa semua best. Serius aku mcm junior dr junior yang lain. Baru comel kan. HAHAHA. ade yang meluat dgn aku nih. OKAY Open-mouthed smile

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis