Olahraga Track 1

SAM_4112.SAM_4117

Last training di Uitm Arau Open-mouthed smile

IMG_5171SAM_4126

Wajah Open-mouthed smile setelaha tiba di Politeknik Muadzam Shah. Penat tak terkata. 12 jam kot. aihh.

SAM_4120

cuci bilik. sapu. mop lantai, meja, almari. hehe. seronok beronok ooo bilik baru kami rasmi.

IMG_5216

Majulah sukan untuk negara. Wajah atlet. HOHO

IMG_5196newIMG_5219

mesyuarat atlet-altet PTSS. hehe

IMG_5220IMG_5255

pembahagian nombor, pemberitahuan acara dan pemberian elaun selama tiga hari.

IMG_5272IMG_5338

taklimat acara untuk semua pelajar. *mini cooper yang diidamkan*

IMG_5293IMG_5296IMG_5346

nampak fixed bike dengan tak tahu malunya aku redah je naik. haha. 1st time naik kot tak reti nak break mcm mana. hee

IMG_5303IMG_5316

berangkat pulang ke bilik masing masing.

IMG_5347IMG_5348

bersiap-siap untuk keluar makan malam sekitar pahang.

IMG_5357SAM_4167

tunggu sekejap. banyak makan sebab elaun kan. elaun jd sikit selepas makan di kedai ini. mcm nak maki jee. haipppp !

SAM_4168SAM_4177

tomyam pon tak rasa. air suam kena cas jugak. ALAHAI. tak berbaloi betul makan kat situ. Rugi lerrr. takpe dah lepas tp ingtan gue ttp ingt.


SAM_4181SAM_4186

plessing dekat busstop sementara menunggu yg lain ada semua untuk naik ke bas.

Comments

naz xyzrine said…
pawpaw ku semakin sehat ! <3
paw/paw said…
sehat tu mcm gemok je. huuu. tak mau :(

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis