Majlis Sukan Politeknik di Politeknik Muadzam Shah

Seminggu selepas sukan ni. baru dapat update.

SAM_4486

pintu masuk Politeknik Muadzam Shah. tuan rumah sukan politeknik tahun ini. baru 3 bulan beroperasi.

SAM_4485

pandangan jauh dr jarak cermin bas bergerak Smile

 SAM_4487

mula berjinak jinak dengan poli ini.

IMG_6403

Dewan Besar Politeknik Muadzam Shah.

IMG_5325 IMG_5326

Bangunan yang ada di sana. Nice ! tp tak tahu nak jalan ke mana. bandar kuantan jauh kot. alahai.

IMG_5329 IMG_5330

jalan menuju je track. poli dorang ada track. itu yang best Smile

\IMG_5334 IMG_5335

Café , tasek , pusat islam di poli tersebut.

IMG_5336 

kamsis mereka. penginapan kami buat sementara disini. kita orang merasmikan blok tersebut sebab baru berapa orang je yg ada. mop bilik bagai mcm nak duduk lama je. btw, bilik dorang besar.

IMG_5385

kami bersedia berkhidmat untuk poli tercinta. hahaha

IMG_5444 IMG_5450

track perjuagan kami selama 3 hari.

 SAM_4170

transpot yang disediakan.

SAM_4449 

Kompleks Sukan Mini Muadzam Shah untuk acara padang, bg acara rejam lembing, lontar peluru, lompat jauh mereka berlawan disini.

IMG_5313

last training and first time training di track yg baru.

SAM_4556 SAM_4612

ke sana ke sini dengan bas ke track.

SAM_4621 

kamsis blok lelaki.

IMG_5177

cadar katil, selimut semua kena baru. maklumlah seminggu menetap. hehe

IMG_5178

tempat stdy, yg peliknya takde kerusi. kami dah adjust susunan sebenarnya. hehe. buat pala. next episod Open-mouthed smile

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis