SAYANG - SAYANG's

Wednesday, January 26, 2011

Tonton ?

Frust gilerrr sekarangg ini !

image

Korang tahu macam mana procedure mengenai tonton di tv3 ni. Aku tak tahu. Tapi masalah sekarang ini sesiapa ada password and username tolong bagi pinjam kat aku sekejap. aku nak tengok Nona minggu lepas la. Please !!

(eh eh ingat senang orang nak bagi seseuka hati authentication kat orang lain)

Hmmmm inilah masalahnya. sebab tu sampai sekarang aku tak dapat tengok. Siapa boleh tolong aku sayang dia Smile

2 comments:

naz xyzrine said...

aq ada authentication tv3 la yunk !

paw/paw said...

takpa yunk , i dah register lain. ;)