SAYANG - SAYANG's

Sunday, January 30, 2011

Tayangan Ulangan Koleksi Peribadi Fafau

Ahad lepas 23hb live daripada Nona TV3 , tapi tak dapat tengok disebabkan masih berada disekitar kamsis lagi. takde tv kan. tapi aku berusaha nak tengok live kat Tonton TV3 dan tak berjaya juga. boleh pulak aku lupa username dan password. terpaksa buat lain. kena buat email lain. dah berjaya buat baru, aleh aleh takde lagi kat TV3 maybe dorang tak upload lagi. dan kali ini detik tadi jam 5am aku tak tido lagi aku tengok Nona sambil online. sampai part Fara Fauzana je aku stop online dan fokus ke tv. hehehe

FF@NONA

Gambar dan info daripada Blog Fara HOTfm

http://www.hotfm.com.my/blog_fara/?view=plink&id=308

Antara koleksi peribadinya.

semoga kak fara bagi aku copy gambar dia ni. hmm. *aku main copy je tp aku dah mintak permission cuma nk tunggu keputusan tu tak tahu dia jawab ke tak. heheh

Fara Fauzana Suka Cermin Mata D&G

image

info : http://www.budiey.com/trivia-fara-fauzana-suka-cermin-mata-dg/

No comments: