Projek Akhir

163811_499163183183_289792633183_5980915_3050672_anew

Feningg feningg daaa~ masuk kali ini dah berapa banyak kali tajuk projek tak menjadi jadi lagi. kena reject , simple sangat , susah sangat , nak yang gempak la , nak macam ini rr itu rr . ADUHHH . last last aku mintak borang poli teruihhh . dah la penyelia pon takde lg ni . bikin HOTT je r . sem lepas ada dah tp masuk sem ni buat endah tak endah je . kitaorang cari lain . tup tup semua dah FULLL . bapak la (kalau suruh bapak aku je sign kan senang) Smile

bukan apa , esok dah kena hantar kertas proposal siap dengan tandatangan peyelia projek. abeh nak cari mana . tadi jumpa lect nak mintak sign pon cerewet . esok kalau takde juga memang ken ade ade kan lahhh.

memang sesak lah sem last ni. belajar mcm sem 1 balik. naseb network sem last dpt lect OK. kalau tak. mahu abeh DIP nnti satu haprak pon tadak. Aku banyak melalut ni. Huarghhh ! tido jumm.

Comments

paw/paw said…
ha sabau la ni sampai kena reject lg. adehh
:|

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis