Pesta Penang

Pesta Pulau Pinang ada apa ?

haa , korang dah pergi. Btw yang aku nampak funfair je la. tp time ni memang borong sakan bagi keluarga r. banyak lelong kot. haishh

IMG_0639new

Yang ini permulaan

IMG_0640new

Biar pegang pegang biar rapat rapat. hahaha

IMG_0660new

Seharian tak makan. PERGHHH ! ini masanya. nampak roller coaster tak ? hoho tak sabar nak naik. *berani ke?

IMG_0663new

Tiket masuk lain tiket naik game lain. so prepare duit banyak banyak untuk beli token sehelai RM2.00. ayooo~

IMG_0671new

WAHHH , begitu tebeliak mata melihat

IMG_0755new

Aku nak main token tak ada (tak cukup) . gmbar pon takpa lerrr ;(

IMG_0757new

Kami berjumpa secara kebetulan. rakan poli sama. jumpa di pesta juga. hehe. yoi dan aina.

IMG_0758new

4token ini memang khas untuk aku. aku memang teringin sangat dengan games itu.

IMG_0774new

TUB ! TUB ! rumah hantu dah tak dapat masuk. dah tutup. KECEWA. huh. dah pujuk rayu bagai pon tak boleh juga. dah terlewat kot nak masuk. okay FINE !

IMG_0844new

Dengan token token yang ada itu. aku perhabiskan di kereta langgar ni. syokkk weh. aku suka gilak langgar2 dorang semua. hahaha

IMG_0859new

Ini eksen je. haha. tumpang b’gambar

IMG_0863new

Malam tahun baru kalau takde mercun tu memang tak sah la kan. so ini gambar yang tersnap semasa dalam kereta. memang tak sharp pon.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis