Johor diramal akan hujan sepanjang minggu

lecture aku pesan setiap info atau maklumat yang kita ambil kat mana mana page or image orang lain mesti letak reference sebab kita ambil hak orang lain punya. so kena hargai Winking smile . Example : copy image dari member FB Eprology Lucsan. heheh. (bro mintak share ler)

ADAKAH BENAR SEJARAH AKAN BERULANG ? semua itu ketentuan Ilahi ,, kita tak tahu. Tawakal kepada Allah.

Ketika dulu :

image

Banjir di Segamat : http://pkukmweb.ukm.my/~foto_fst/Masa%20banjir_Sgt%2001/index.html mahi lebih lanjut sila ke link tersebut.

Untitled1

Untitled2

Untitled3

Untitled4

Info : http://www.euronews.net/weather/asia/malaysia/batu-pahat/

tengoklah bagaimana ramalan sepanjang minggu ini kan. hujan mendung hujan dan hujan. dan sekarang memang tengah hujan pon. ohh Banjir jangan berlaku lagi. hmmm.

Comments

hujan itu best !! :)
bole zZzz !!
paw/paw said…
haha memang syok la time cuti ni kan. adee nk jln2 kot

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis