SAYANG - SAYANG's

Monday, January 31, 2011

Handphone Glofiish x650 ?

Jalan jalan terjumpa handphone ini , sekian aku amek.

Tengok tengok jenama dia , dah sudah. tak pernah aku dengar. hahah

Touch screen rasanya sebab ada pen kecil molek tuhh. Tapi tak boleh guna pon.

Ingat nak jual. hahah. berapa boleh angkat rasa rasanya ? Laku ke ? Kedai sanggup tolak ? huhh tak tahu lah aku.

Ada antara korang yang pakai hp ni ? Charger dia mahal tak ? cehh banyak tanya aku ni. #ingat kaunter pe!

ok ok takpa nnti senang senang aku kawteam sama kedai mana mana.

Apa apa hal kalau ada yang guna sharing la sikit. best ke. heheh

No comments: