Handphone Glofiish x650 ?

Jalan jalan terjumpa handphone ini , sekian aku amek.

Tengok tengok jenama dia , dah sudah. tak pernah aku dengar. hahah

Touch screen rasanya sebab ada pen kecil molek tuhh. Tapi tak boleh guna pon.

Ingat nak jual. hahah. berapa boleh angkat rasa rasanya ? Laku ke ? Kedai sanggup tolak ? huhh tak tahu lah aku.

Ada antara korang yang pakai hp ni ? Charger dia mahal tak ? cehh banyak tanya aku ni. #ingat kaunter pe!

ok ok takpa nnti senang senang aku kawteam sama kedai mana mana.

Apa apa hal kalau ada yang guna sharing la sikit. best ke. heheh

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis