SAYANG - SAYANG's

Saturday, January 29, 2011

Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)

Aku join GA Awek Apex dan kakaknya !

tarikh tutup: 4 Feb 2011
masa: 1159pm


beberapa hadiah MISTERI menanti anda!! semakin FCG ini mendapat sambutan, semakin 'meriah' hadiah untuk anda semua. pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw samada dengan bantuan random.org atau lelaki misteri ;)

sesiapa yang nak join , SILAKAN

GOOD LUCK !

3 comments:

aMyErInAiMiE said...

dear,
http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/senarai2-penting-erin-elia-1st-combined.html

sila semak senarai di sini SEBELUM 10mlm ni yer. tq!

aMyErInAiMiE said...

eh xpe2..if nk edit pun bole lg ni :)

aMyErInAiMiE said...

tetap xdpt nk kesan camne nk tgk blog2 yg u dh follow.:(

n lg satu..tarikh entry ni kene tukar ke 4 Feb. if u tkarkan ke 4 feb je pun xpe, xyh la id u tu. i mmg xdpt nk trace. so, after u dh edit entry ni (tarikh) btau i k?trus i luluskan.insya allah~