Wak Ketari I Love You !

Agaga. wa memang tangkap cintan sama lu wak ketari. haha . Ala tak kenal ke ? wak ketari cerita Jangan Pandang Belakang Congkak II tu. sebab dorang kan shooting kat Perlis ja. Actually, aku nak ke Perlis kan. Ye, aku nak balik ke Politeknik ku yang tercinta. AHAKS. Semlast beb semangat kot. hahaha

DSC_0120new

untuk semester akhir ini aku tak mahu dah bawa bekalan baju aku ni banyak2. haha. cuma dua beg sahaja. cukup. selesai dah aku packing. tengok cara cara aku packing baju. haha. tak lipat pon. bagi mengecilkan ruang beg aku gulung pakai getah. hahaha. ajaran jaja classmate aku. kah3. Thanks Ja ^_^

DSC_0121new

gelang getah memang diperlukan buat masa sekarang ni. haha. jadi kalau korang nak ikut langkah2 begini. sila kumpul gelang getah dari sekarang. agagaga Open-mouthed smile

DSC_0122new

makluman yer, ini Bantal Kecik bukan Bantal Busuk. haha . seyes , kalau tak percaya mari bau sini . kompom wangi beb *kalau sembur minyak wangi* hahaha

mula ingat dah hilang atau tertinggal dalam bas la kan . tapi sebenarnya ada je kat rumah makcik aku anak anak dia teringin. haha. naseb jumpa . alahai

DSC_0123new

mungkin ini tiket last balik ke Kangar nuh ? haha. aku balik sorang sorang ja. hmmm. sokay. biasaaa. pandaikan tengok. huhh. tengok la harga tuh. FUHHH ulang alik pergi balik lebih seratt kot. pergorbanan kan. cewahh. huhu.

Neway , Doakan perjalanan aku selamatlah. AMIN

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis