Terasa semester 1

Serius aku terasa seperti macam sem satu. hahaha. perasan muda kan. Ya! mestilah kena perasan muda tak kan nak perasan tua plak. haha. Actually, memang free dan bosan minggu minggu first ni. Lagi pun kami hanya ada satu kelas je buat masa ini. Agagaga.

}mat{3687new

ini gambar semasa menunggu kelas yang kita jangka sudah batal. kemudian kami pon berfoya foya diluar untuk perkenalan diri. haha.

}mat{3686new

nampakkan kami terdongak dongak. gambar ini diambil dari tingkat atas dan kami berada dibawah. haha. kelas aku ni memang pantang berhadapan dengan segala benda yang mempunyai kamera. whaha. pantang betul terus snap. *like me too*

}mat{3690new

tiba masanya untuk pulang ke rumah sewa masing masing dan asrama yang berdekatan sewaktu dengannya. HEE. nasiblah takde assigment lagi. kalau dah start kelas kaw kaw nanti masaklah aku takdapat nak post apa apa pon lagikan nak blogwalking. hurrr!

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis