SAYANG - SAYANG's

Sunday, December 12, 2010

Tepung Lastsem

9 Haribulan untuk makluman besday aku punya kawan Suzila @ Cik Doraz. Wish besday cepatt. hah lambat dah. Birthday cake haha. cerita bergambar yok Smile

DSC_0098new DSC_0100new 

tp rancangan ni 10 Disember. selalu sangat buat time besday tepat tepat kan. kita ubah cara yaw. haha. *gambar shutter tu saja je*. gambar dua orang gadis tu haa yang belakang tu lokasinya. rumah sewa rakan kepada rakan aku.

DSC_0101new DSC_0105new 

tmpt kejadian kali ini di Kg lalang. tak buat dah kt kamsis(asrama) sebab majority dok luar. *berposing dengan lalang*

DSC_0119new DSC_0125new DSC_0126new 

masa ini tengah menunggu pemangsa. depa mai lambat sangat. kami p meround kampung dulu. *snap snap snap yaww*

DSC_0161new  DSC_0170new

sekali jumpa warung da. ajak geng p makan kt situ. perghh. laksa Rm1, mee hoon Rm1, ayaq Rm1, ABC Rm1. semua seringgit la kot. murahkan. tu bubuq kacang free time tu. kami pon bedal. kenyang juga. BRR!

DSC_0184new DSC_0187new DSC_0188new 

syokk punya syokk aku dok main badminton ni. haa sampai sekarang aku dok tergeliat tangan. bahu lari kot tak dapat nak kejar. haishh.

DSC_0199new DSC_0279new 

memang gaya jaguh dah aku ni. hahaha. ni bdk kecik ini anak tuan rumah mereka yang menyewa. *tuan rumh tu hensem kot* ada 3 kosong lg. haha.

DSC_0294new DSC_0296new DSC_0297new DSC_0299new

DSC_0300new DSC_0303new DSC_0305new DSC_0306new DSC_0310newDSC_0309new 

gambar gambar atas ni korang kenal tak? haa aku kurang pastilah sama ada pacat ataupun lintah. sebab ini buat pertama kalinya aku jumpa. haha gelak ! gelak noh ampa. seyes wey 1st time. ni pon jumpa kt longkang ja. dah tu aku amek aku makan. perghh kencing lebih. haha. geli kot. dok main tangkap gambar je la.

DSC_0312new DSC_0335new DSC_0339new DSC_0340new DSC_0341new 

tak abes dengan binatang aku dok buat main. basikal budak kt kg tu pon aku sapu. haha. tataw la kalau aku yang menyewa kat rumah tu. mampos org kg cri aku. haha.

DSC_0363new DSC_0365new 

tiba dah masanya setelah semua dah ada. plan bermula lepas makan.

DSC_0367new DSC_0368new 

gambar atas ni bukan makcik jual berger tp kami sediakan berger kami sendiri sebab makcik tu buka sorang2. jd kami lapar kami buat sendiri. kena bayarlaaa. *nampak gambar sebelah. si tudung ungu + hitam,muka putih toya tu lah mangsa kita. HAHAHAHA

DSC_0369new DSC_0370new DSC_0371new DSC_0372new 

okay , berger dah siap semua. balik rumah. gerai ni dekat sgtlah dengan rumah mereka.

DSC_0374new DSC_0442new

acara menepung bermula. DUSHH DUSHH ARGHHHH Devil…… tp gambar gambar itu tidak boleh ditayang umum. haha. setelah menjerit jerit bagai. masing2 penat layan movie sampai lebam. semalaman tidur rumah mereka. keesokkan harinya kami pulang ke kediaman tercinta. kamsis ohh kamsis. Red lips

2 comments:

miyoshu212 said...

wow..cantiknyer amik gambar... :D

paw/paw said...

huhu. biasa2 je. btw thanks