SAYANG - SAYANG's

Friday, December 17, 2010

Perkhidmatan BABY

inilah baby aku. sayang dia sangat sangat.  tp sekarang dia sakit. HAISHH.

sebelum ini aku dah cerita pasal error ini.

siapa yang tahu selesaikan masalah ini ?

search pon tak dapat nak bereh juga. aku ikut semua arahan dia still error lg. alahai. korang tolong aku weh!

IMG_9824new

IMG_9826new

“Error. Press shutter release button again” meluat aku baca mesej ini. aihh

tp still boleh snap. just shutter dia jd lembab. software pon aku dah download untuk kenal pasti masalah ini. dia punya shutter tak sampai had lg. maximum 15000 kot. tiada masalah sangat. tak tahu apa prob sebenarnya.

IMG_9827new

IMG_9829new

siapa yang tahu sila inform kat aku. urgent! huuuu

IMG_9828new

rindu baby aku ni weyh. sangat sangat!

2 comments:

zacky ~786~ said...

sob x2 .~ tumpang rindu sekali.. hehe

paw/paw said...

haha boleh aje.