SAYANG - SAYANG's

Wednesday, December 08, 2010

Pelangi Petang

Pada suatu petang , ditengah lapang , kami sedang , agagag. tak jadi nak bersajak la. idea kurang diwaktu orang lain sedang tidur sedangkan aku dok berjaga lagi. masa ini berapa hari bulan pon aku tak ingat da. ayoo ~ baru berapa hari ja kot dok poli ni tp mcm dah bersem sem jdnya. haha

DSC_0061new rasa ini hari pertama persekolahan bermula. petang harinya. bila petang menjelma dah tentu tentu perut dok bercerekarama kan ? haa. lama sungguh tak merasai makanan cafĂ© yang agak sedap kot itu. haha

DSC_0062new

tetiba kami nampak pelangi. lalu terus ke destinasi. tak bawak apa apa pon lagi. hanya aima mengambil gambar dengan handphonenya ala ala blackberry itu. huhuhu

 DSC_0063new DSC_0065new 

tang gambar ni lah aku jd tak tahan nak pergi ambil baby (camera) aku tu. terus berlari mendaki tangga tangga ke aras tiga kemudian turun dan berlari ke situ seperti Watson Nyambek (betul ke eja)

DSC_0066new DSC_0067new DSC_0068new DSC_0069new DSC_0070new DSC_0071new DSC_0072new DSC_0073new DSC_0074new DSC_0077new DSC_0078new DSC_0081new DSC_0083new DSC_0084new DSC_0085new DSC_0086new DSC_0087new DSC_0088new

manakala inilah semua hasilnya setelah bergumbira dengan kedatangan pelangi di poli kami. haha. dipekik jakun jakun oleh para pelajar yang tidak dikenalpasti. yang pastinya mungkin mereka jeles dengan kami. WAHHH ade kami kesah. janji gambar kami meletop. haha. macam Azawan Ali dah aku ni. okayy la. chauuu Smile

2 comments:

dayah SnoW Heuka said...

fuyo0oo lawa la paw2 :))

paw/paw said...

paw2 ke gambar yang lawa. haha