SAYANG - SAYANG's

Thursday, December 30, 2010

PADANG BESAR

Rabu lepas seharian takde kelas. Then ke Padang Besar jalan jalan. Aku borong sakan kot. Abes duit. huhh!

DSC_0005NEW

pandang dr depan kereta ucuk. (testing baby)

DSC_0006NEW

Ungu : jaja , Pink : ma , Hijauhitam : Yana

DSC_0008NEW

Biru : Qila , Hitam : Fatin

DSC_0010NEW

Ungu : Ucuk , Biru : Eilah

DSC_0011NEW

Mereka yang pergi

DSC_0013NEW

Seisi suap menyuap

DSC_0014NEQ

Lepas makan Tomyam ayam sama Nasi Pataya dan Milo Ais. Tembam tak ? haha

DSC_0016NEW

Ini dah mula menghabiskan wang PT. haha

DSC_0017NEW

Pstt , kalau terjumpa orang buta ni sila bagi seposen pd dia. hehe

DSC_0018NEW

memborong spek

DSC_0019NEW

Gelagat mereka si penjual si pembeli

DSC_0020NEW

View kawasan Padang Besar

DSC_0021NEW

Antara fokus aku atau fokus dia tuutt. haha. suzi suzi

DSC_0026NEW

Perasan tadi baju lain kan , ni baju lain. haha. kalau perasan satu set tukar baru. dari kasut ke baju. amek kaw. haha. ciwinya jakunya aku. menunjuk tak ? hehe

DSC_0028new

Classmate, actually pergi dgn geng perempuan je. aleh aleh terserempak dengan geng lelaki ni.

DSC_0029new

sekali lagi mereka berposing. mana aku ? mana lagi dua sahabat aku. haa yang itu kita taktahu. huahua

DSC_0035new

borong kerepek memang wajib apabila di Padang Besar yer

DSC_0038new

mana barang dibelinyer ? haha. korang nak tahu korang nak tengok. pergh koyak poket aku.

DSC_0045new

Kasut memang dalam list barang aku nak beli

DSC_0048new

Jersi Malaysia warna kuning memang ku cari cari

DSC_0051new

Jersi Malaysia warna Biru memang cun aku suka , dah dapat dah pon buat frame. Mak i. haha

DSC_0053new

Baju mcm ni pon kaw nak beli ke paw ? haha. gasak r. baju ni warna oren , ade lambang waksegan kot.

DSC_0054new

ini dia lambang waksegan aka VOLKSWAGEN

DSC_0055new

baru lagi kot. haha. beli terus beli. huhuh. dag ade kesan kuah pon. kemeja aku suka.

DSC_0057new

oleh kerana keramaian para pelajar yang berani pakai seluar jeans. dengan ini aku yang tidak berani bawak seluar jeans dari rumah maka nampak pula dorang pakai dan aku pon beli la. haha

DSC_0059new

purse oren. semua barang nak oren kan. haha.

DSC_0060new

DSC_0062new

pemborong kerepek ! haha

*jenuh aku nak tunggu abes post ni. banyak gambar kot*

6 comments:

nazurah said...

belanja aq satu . haha . bez nye !

paw/paw said...

haha , belanja ape weyh

MIMIE AIZA said...

lama tax pergi sane :)

aLoNg.... said...

gler byk ko shopping...
patut la kaye2 tokei kedai kt sana...
ish2..

paw/paw said...

@mimie : haha jum2

paw/paw said...

@along : haha rezeki masing2. tape. sekali sekala je shopping