SAYANG - SAYANG's

Wednesday, December 08, 2010

Facebook gostan la balik

Aihhhhh. mula nak mengeluh panjang ni. aku nyesal gilaa gilaa tekan “add new profile” tu. ingat saja nak try la. tp hampehhh. tak lawa kot. apa dia upgradenya. tak nampak menarik mana pon. aku tak suka tak suka tak suka. tp nak buat macam mana dah terbuatkan. sesiapa yang tahu macam mana nk gostan balik yang dulu bgtaw aku. aku nak yang lama balik !!!!

Untitled12

ini new profile melalui home. huuuu mcm hampeh la. aku tak suka. ulangan aku tak suka. korang suka takpelah. huh!

Untitled2

profile baru yang hodoh bukan kerana gambar profilenya atau tuannya tp admin yang buat ni. haha. wey Mark Zuberger (betul dak eja) aku tak suka ni. mcm mana nak tukar balik derrr ?

Untitled1

yang inilah aku nak. yang lama. aku rindu page yang ini. seyes rindu. ARGHHHHHHH Steaming mad

3 comments:

lavender harum wangi said...

nk dpt kn blk fb lme? cuba ushar2 cni.. :D
http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/2010/12/superfacebook.html

lavender harum wangi said...

btw, it's mark zuckerberg.. :D

paw/paw said...

oraitt , thanks yer lavender