Awek Khairul Fahmi kena kutuk

Untitled2new

(klik untuk tumbesaran mata anda)

Sedang aku berfacebook , aku terperasan ada page “Saya meluat dengan Aimie Harmelia(gf khairul fahmi che mat keeper malaysia) kalau boleh jangan like la. korang report je page ni mengarot. aku like aku nak tengok keadaan je. aku lagi meluat tengok adminnya adela. Ape kes dia buat macam ni. JELES ? common la macam jijik je rasa. Siapa canang siapa dulu nth. Awek apex tu kenal apex tu lama kot. Biar kt dia la. hah aku plak terlebih emo ni. Ye r aku pon terjeles gak kan tp gituh gituh je r. hahaha. oups.

Aku rasa wanita yang jadi admin ni. Sama ada dia nak delete page ni atau tak kita tengok kemampuan si admin ni. aku malas nak berceloteh. Huhh buat spekulasi pandai. Blablabla !

Comments

wanie wonek said…
dah agak dah suma ni akan jadi. dia je sorg awek lam suma2 pemain malaysia yg kita suma tau. nak2 lak awek keeper yg teror tu. kalau safee letak gmbr awek dia, mgkn awek dia pon jadi mcm ni gak. mmg ada yg akan jeles. sabar jela.
ahsfantasy24 said…
adesh.. macam2..
cean awek die..huuu~
Laily® said…
kije org jeles la 2.. awek die da lm kot dgn fahmi,sebok je..haishh
paw/paw said…
ye memang dah tak wujud dah pages tu. rasa dah delete. mungkin lepas ini akan ada page page yang sama waktu dengannya. tunggu jela. harap awek dia tetap bersabar menghadapi dugaan yer. mcm artis dah tengok.
paw/paw said…
tadi aku testing buka page ni rupanya ade lg. aku post kt situ. dorang bawak geng.

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=178655118821290&id=178482492171886&ref=notif&notif_t=feed_comment

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis