Mencuba Dengan Kengairahan !

 

Untitled

ngairah yang aku maksud tu adalah ini Window Live Writer yang aku cerita sebelum post ini.

selasai upload dah beb. then dengan gelojohnya aku terus nak mencuba. haha. bahasa aku guna sungguh impak maksima. haha

uhhh not bad la. sangat puas hati rasanya. hehe

hmm baru lagi ni, kena banyak expolrenya.

korang cubalah korang akan rasa kehangatannya.

sekali aku download td kan aku terdownload semua window daaa, (tgok pd gmbar) jadi bila nak download nnti baca dulu yer Smile

ragam fafau

ARGHH ,

kenapa gambar fafau pula muncul ni ?

haha tertanya tanya kan ? banyak tak

haaa aku minat dia bukan saja saja aku peminat dia yang bersahaja mengopy gambar dia. haha

kena saman pdn muka aku. (ehh jgnla saman)

gambar lama ni beb. just nak share je dan

ucap TAHNIAH kpd FARA FAUZANA

that’s all

GOOD NIGHT !

Comments

amzar said…
suka la wei guna window live writer...
hikhikhik......amzar duk guna yang 2 ja kalau update blog...
paw/paw said…
haa kan. best kan. huhu
paw baru cuba semalam. perghh teruja. huhu
biskut said…
uh..nak try gak nih...
paw/paw said…
try la. download sini http://www.live-writer.net/2010/08/17/download-windows-live-essentials-2011-beta-refresh/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+LiveWriterBlog+(Windows+Live+Writer+Blog)&utm_content=FaceBook

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis