SAYANG - SAYANG's

Monday, November 29, 2010

Lagi , kawan kahwin !

Salam semua. Selamat Pengantin Baru buat kawan kawan aku yang sudah bergelar isteri dan suami. sudah beberapa orang kawan aku yang telah merasai alam rumahtagga. *bila turn aku ni* haha. Semoga mereka kekal bahagia ke akhir hayat. Semoga dikurniakan anak anak yang comel , hensem , lawa , pandai dan yang baik baik sahaja. AMIN

DSC_0105new

DSC_0106new DSC_0107new

DSC_0094new

DSC_0092new DSC_0093new

DSC_0086new DSC_0101new

DSC_0047new DSC_0087new

DSC_0032new DSC_0079

DSC_0048new DSC_0070

DSC_0097new DSC_0043new

lihat gambar mereka. doa’kan mereka bahagia selamanya yer, semoga kalian semua juga lekas lekas naik pelamin. jangan lupa jemput aku juga. haha. aku nak makan free. ohh lupa bgtaw, membe aku yang kahwin ni yang pengantin perempuannya. umurnya sebaya dengan umurnya 20tahun. aku muda lagi belum nak sebaya la. haha. okay, lawakan kawan aku ni. hmm tengok kawanya la beb. hehe. Shida & suami you all memang secocok taw. Thanks kerana menjemput. YEAH

2 comments:

noona apple said...

woih biaq betui syida dgn lukman ni? erk tatau pon. haha. kim salam selamat pengantin baru kt dorg heh!

paw/paw said...

laa taktaw ka. haha. lama dh. orait ;)