Dia Pilih KLCC DOWHHH !


Haa korang ingat video tu lagi tuhhh ! Bhaha
takde masa aku nak tengok lagi . Haha
Saja ja bagi tajuk gempak :D
Aku rasa macam ada orang tak tengok lagi video tu sebab ada aja orang search kt blog ni . haha
Korang search Youtube kompom ada rr !

Sebenarnya , aku gaduh dengan adek aku ni ! Hahaha
Dah berapa hari dowh tak bercakap dengan dia
Aku tegur dia pon tak , Dia tegur aku lagi tak . Hehe

Inilah adek beradek aku . Aku kan paling cute's mute's kat situ
:D

Muhammad Hasif (Adik Bongsu) 19
Pelajar (Politeknik Premier Johor Bahru)
Sedang bergaduh dengan akaknya gara gara akak dia kedekut bagi pinjam broadband
Lalu terus merajuk dan tidak bertegur sapa !
Seorang Lelaki Merah Jambu
Sudah berpunya tapi GF dia aku tak suka . Hahaha

Muhammad Hanif (Sulung) 23 kot . Hehe
Sedang menjalani kursus di Kuala Lumpur kerja di DBKL & taktahu jawatan apa . Haha
Seringkali telefon keluarga tanya makan apa ? (takde pertanyaan lain kot) Huh
Dan juga selalu meminta wang saku di sana sebab 3bulan takdapt gaji . *mengeluh :|
Baru lepas berpisah dengan awek yang lebih muda dari dia (umur 18 baru) Alhamdulillah putus :)

Oh yang ini budak comel :)
Malas cerita pasal dia ni nanti tertarik pulak . Bhaha
Aku satu satunya wanita dalam adek beradek yang kecil ini
Seronoknya perempuan sorang sorang mesti manja kan ? (selalu orang dok kata)
Tapi aku tak rasa kemanjaan itu . Haha
*Style kasaQ , Ganas , bila pakai kebaya selalu koyak dan buat orang tergelak*
huhuhuk !

OKAY , kami selalu bergaduh ! DUSHHH
zzzzzzz
.......

Comments

paw/paw said…
haha . saya mak Bos :D
Cik Chenta said…
kakak , saya kakak suka x ? ~lalala
hahaha . apew punya kakak la . xkn xrestu ?
paw/paw said…
awk dah adekann ? haha
sebab bdk tu aku tak kenal . hehe
::nuRuLaDHar:: said…
stdrd la tu gado2 ngan adk brdik..heh2 sye pn sme..sbb berok jgk! adess..uhuukk
iQaChumel said…
hahah comel gila gambar.kecik nya.
eh..kalao i yg jadi gf adek bongsu u,
u mau..?suka..?lalala
yg abg tu kalau nak jd pengganti gf
dia boleh..?lalala
ni soalaan minta lempang =D
paw/paw said…
intan : gedik :P

nurul : haha samalah

iqa : hahaha adesss, soalan . haha
heee
acepa weet said…
haha adek jgn majok lame2 udeh
part best xske gf adek
haha~
paw/paw said…
dah ok dah neh. hehe
taktahu kenapa taksuka dia. aha

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis