Dia Pilih KLCC DOWHHH !


Haa korang ingat video tu lagi tuhhh ! Bhaha
takde masa aku nak tengok lagi . Haha
Saja ja bagi tajuk gempak :D
Aku rasa macam ada orang tak tengok lagi video tu sebab ada aja orang search kt blog ni . haha
Korang search Youtube kompom ada rr !

Sebenarnya , aku gaduh dengan adek aku ni ! Hahaha
Dah berapa hari dowh tak bercakap dengan dia
Aku tegur dia pon tak , Dia tegur aku lagi tak . Hehe

Inilah adek beradek aku . Aku kan paling cute's mute's kat situ
:D

Muhammad Hasif (Adik Bongsu) 19
Pelajar (Politeknik Premier Johor Bahru)
Sedang bergaduh dengan akaknya gara gara akak dia kedekut bagi pinjam broadband
Lalu terus merajuk dan tidak bertegur sapa !
Seorang Lelaki Merah Jambu
Sudah berpunya tapi GF dia aku tak suka . Hahaha

Muhammad Hanif (Sulung) 23 kot . Hehe
Sedang menjalani kursus di Kuala Lumpur kerja di DBKL & taktahu jawatan apa . Haha
Seringkali telefon keluarga tanya makan apa ? (takde pertanyaan lain kot) Huh
Dan juga selalu meminta wang saku di sana sebab 3bulan takdapt gaji . *mengeluh :|
Baru lepas berpisah dengan awek yang lebih muda dari dia (umur 18 baru) Alhamdulillah putus :)

Oh yang ini budak comel :)
Malas cerita pasal dia ni nanti tertarik pulak . Bhaha
Aku satu satunya wanita dalam adek beradek yang kecil ini
Seronoknya perempuan sorang sorang mesti manja kan ? (selalu orang dok kata)
Tapi aku tak rasa kemanjaan itu . Haha
*Style kasaQ , Ganas , bila pakai kebaya selalu koyak dan buat orang tergelak*
huhuhuk !

OKAY , kami selalu bergaduh ! DUSHHH
zzzzzzz
.......

Comments

paw/paw said…
haha . saya mak Bos :D
Cik Chenta said…
kakak , saya kakak suka x ? ~lalala
hahaha . apew punya kakak la . xkn xrestu ?
paw/paw said…
awk dah adekann ? haha
sebab bdk tu aku tak kenal . hehe
::nuRuLaDHar:: said…
stdrd la tu gado2 ngan adk brdik..heh2 sye pn sme..sbb berok jgk! adess..uhuukk
iQaChumel said…
hahah comel gila gambar.kecik nya.
eh..kalao i yg jadi gf adek bongsu u,
u mau..?suka..?lalala
yg abg tu kalau nak jd pengganti gf
dia boleh..?lalala
ni soalaan minta lempang =D
paw/paw said…
intan : gedik :P

nurul : haha samalah

iqa : hahaha adesss, soalan . haha
heee
acepa weet said…
haha adek jgn majok lame2 udeh
part best xske gf adek
haha~
paw/paw said…
dah ok dah neh. hehe
taktahu kenapa taksuka dia. aha

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

10 petanda hari kiamat, 3 kali gempa bumi, sekali di timur, sekali di barat dan ketiga di semenanjung Arab. -Sabda Nabi S.A.W