hai la duit lai laaa !

Assalamualaikum
customer ALWAYSS right kann !
okay saya ni jurujual
giler giler giler penat dowhhh keja ni
haishhh ! pangkal je la kerana duit . alahai
kena buat ini kena buat itu
**org dtg aku layan , org panggil aku pergi , org suruh ni aku buat , org dok bongkar baju sana aku kemas sini org dok bongkar lg sini aku kemas lg sana , org letak baju itu aku lipat aku lipat aku lipat dan aku lipat baju itu , org angkat brg aku tolong org , org bg aku sugar glider (betol ke eja ?) aku rasa nk balun je org tu . geli geli taw dak . haha . pelik sugguh aku binatang itu di bawa jln2 dlm poket sluar . haishhh ! nihhh nihhh skg nihh da bpe byk org haa**
that y aku boh org byk sebab mmg sgt sgt ramai org shopping raya
raya la kan semua nk dibelinya
mcm mcm kerenah smpai aku tak telaten (taktahan) nak melayan dahhh
aku berdiri aku berjalan itu lah aku hri ini
sebab kekurangan pekerja semua aku kena buat
mcm aku ni dah lama kerja kan . semua pertanyaan aku meng'iya'kan padahal taktaw . haha
da la td pergi kerja lmbat . tudiaa bru kerja da wat pala kan . haha
main handset plak tu . haha . kena perambat lg
tp manager tu baekk wooo :))
9.45am - 1.oopm, 1.00pm-1.45pm (rehat), 1.45pm-4.45pm, 4.45pm-5.00pm (rehat lg), 5.00pm-7.00pm, 7.00pm-8.00(balik rumah buka puasa)8.00pm-10.30pm(angkat brg brg dan balik)
itu la agak terpersona tak kawankawan . haha
sigh~~

kalau aku bertahan aku bertahan la sampai 18hb 9 ni
kalau tidak aku pecat la diri ini

mak nk bising , bising r

saya penat la :(


Comments

macik keja ka?
ada org bwk suggy ke shoping? syok la. bubu bwk p tesco ja dh jakun. keja nk kencing ja. haha
paw/paw said…
dah berhenti dah kerja . haha
tula org dok pekena smlm smpai . haishh . seriaww la :)

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis