SAYANG - SAYANG's

Sunday, July 18, 2010

rancangan & kebetulan!


ayu - aima - paw - tika

17 julai’10

Ada apa dgn tarikh ini ?

Keluarlah seorang baby . uwekk3 (baca dlm nada nangis ye :)

Hari jadi Atikah Nurain (mantan roommate lama)

Pakat mai turun aloQ staQ untuk bergumbira na . go on!

Kami se’roomate’ ke DARUL AMAN!

cek citaQ pasai gambaQ ye nowh! (tudia leh dah ni cari org utagha) hoho

8 a.m

awai na habaq mai, kami kluaQ . hoho

ni nak p nyoroQ (sarapan)

roti teloQ , roti sardin , nasi lemak . TEDIAAAA!

cek sampai da :)

ini aima ni :)

ayu 'meneh wong jowo' :)

pawkawcomel . haha

besday gurl sampai da . nak terberak2 kami dibuatnya . huhu

padi kedah mari

tiba di muzuim padi : )

hey you buat2 tak nampak ye my kuah k . haha

turn ampa posing

turn cek plak na . haa

ark ork ark ork (bahasa percakapan dgn org thai)

aku meminta minta abg thai itu snap pic ni

punya la senang bahasa itu dia paham kot . haha

*muet band low la* hancus! hoho

selamat datang ke puncak gunung korang . eh! eh! *keriang* opss . hee

dlm muzium padi

c(:

*tika mak kita kata kan kalau jeling2 lidah nnti kena tarik panjang2. haa . ayook!*

abg guard tlong amekkan gmbr kami leh ? yes!

pokcik ni dah pencen bertani . huhuk

ayu sila beliakkan mata tu . haha

ini saat2 di nanti nanti kan . sudut tros!

next place : pusat sains negara

*mcm rombongan sekolah menengah daa*

haha

sampai terbaring baring kot amek pic ni . haha

depa wat syokk dpt selesaikan game itu . haha

sungguh untung adek ni . hensem kot abg tu . haishh . sy pon nak naek gerek!

sebaya aje kan ketinggian depa . haha

sape nk try "sex balance test" ? saya dah lepas . dah bole kawen . hahak

sapa lebih kruih ? haha

meh meh kita lawan mata!

minat kat you punya janggot (AFBR) <33>

aku tampal gmbaq ni kt katil

hee :))

hadiah dr kami :)

menonong lari dr tika cr hadiah

haha

kami bg kek kecik ja pon

huhu

aku xmkn kek . mkn strawberry jak

sekali ngn daun - daun aku telan . punya la jakun . adeh! (pahit)

kami p makan kt tesco aloQ staQ

sebelum dpd gmbr ini adalah rancangan kami semata mata

tp

gambr ini bukan semata mata

hanya kebetulan !!

:))

kami p giant tok jumpa FARA FAUZANA (twin2) huhu

ketaq2 aku amek gambaq dia (mls upload)

gmbaq ni aku soh abg long fara snap kan (uncle fazri) haha

sepanjang tu aku pakinson . haihh . taktahu wat gane lg dah!!

balik truihh hantaq tika balik umah

*kiri-kiri belok keta kancil jalan sehalan traffic light ikut mana lg nth*

(petunjuk jalan keluar dr rumah tika)

naseb dpt keluaQ

No comments: