Langkawi Episod2

kol 830am kami set nak p pulau!
900am abg pulau tu bwk kami p.
kami join depa sekalian.
okay . layan pic!

aima drive scrc selesa dgn keta yg tak byk di langkawi . haha

motel tmpt tggl depa2 ni
naek keta sewa yg eksklusif . hoho
kita ke pulau ye . baiklah :DD

safety first!
hoho . aku suka pakai ini sbb warna oren . hee
nak water confident la . rindu polibriged . haha
semua tenang saja dlm bot . laju kot . hurr!

bot ke pulau dayang bunting ;p

see nampak tak bunting itu . hoho
sapa minum ayaq kt situ dia bole bunting.
so kita kena cuba try test . haha

gmbr2 mat saleh perlu fokus ok . haha
seksi & seksa . haha

ke pulau singa plak!
helang2 bertempiarana . fuhh
sungguh susah nak snap pic lang semua
xreti dok diam . ish!

tiba di pulau beras basah!
pasiaq basah ade la . huhu

terukir di pasir . haha
main pasir sana sini
seyes! tension hilang . hee

mende ni da rm10
ishh . naseb la gmbr ni comel sgt . haha
aku beli gak!
tp tak patot kot snap gmbr org then wt cmni
kan da terpaksa org beli

penat . lapar . makan ;p


dorg nak ke cable car
kami tak ikut kot
malas . penat
huhu
balik umah then tdoq!

jln2 malam!
ke LANG
tp battery low la
baby oh baby
grrrr!

Episod ke 3 tak tahu ade ke tak ni . hee

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis