SAYANG - SAYANG's

Thursday, July 22, 2010

CYBERPRENEUSHIP



kisah tarikh 19 & 20

kami pelajar
Diploma Networking Support (DNS)
da terang tang tang kan 'network'
tp
kena meniaga
oh kunpius la . xpala ade markah kan
under subject ade project
pulun wat report jap lg untuk gerai 1M :)

Alhamdulillah . balik modal hasil kerja keras kami semua :)
untung pon memuaskan . syukur!
Alhamdulillah . rezeki :)
TERIMA KASIH SEMUA YG MEMBELI
kami jual na ;p

untuk yg ke 2nd time aku meniaga di bumi Perlis Indera Kayangan
huhu
nama gempak you! haha . pegalaman habaq ang!
jual kepoQ lekoQ . yes! I LOIKE :)
dok jerit jerit kepoq ! kepoq ! (tanpa segan silu)
oh berhadap dgn kuali & berpanas . oh my face like 'bontot kuali'
NVM . it's okay . janji comel kan . ahhaks

ok2 . teruskan!
skg cuba lihat satu persatu sahabat rintitan perniagaan kami 1M
bila dah 1MALAYSIA tentu lah ade melayu | cina | india | siam
gerai kami cukup dengan ke 4 bangsa tersebut ;p

*sorg lg tu aku la*
mungkin tidak kelihatan bangsa india nye bukan ?
huhu
sat!

haa . tarraaa!
ni mentor kami
sir Paneer Selvem A/L Indiran (practice ejaan nnti kena ptong markah :)
dia busy kot that y xpernah nmpak beliau di gerai . haha
p/s : sir beta meminta izin untuk save image sir di fb . huhu

semua ahli perniagaan kami berjumlah 13org = RM1300
jumlah itu kami dpt balik dgn modal setiap sorg RM100
untung bersih belum di tong tong lg
kunci kira-kira siap bagai kot . haha
*prinsip akaun aku spm dulu 7 maaa* haha . lulus pe . ok r!
:))

No comments: