Video Panggilan Hangit Pawpaw Anis

Selamat pagi semua, sebenarnya aku belum tidur lagi. kerja aku masa tidak tidur tadi adalah membuat video rakaman panggilan hangit aku. Yang tahun lepas aku terkena. Huh. melekat sampai sekarang kot. HAHAHA.

Tapi sampai sekarang aku tak tahu siapa yang kenakan aku. Yang aku tahu fafau kata semua budak kolej aku yang kenakan. sebab dorang tak mentionkan siapa, dorang just kata pelajar Politeknik tettttt…. haaa. huhu

Penat jugak buat video ni. sebab dulu aku record guna hp cap daun je. just record saja saja je. tak clear pon. so kena convert ke mp3 then baru buat video bubuh gambar semua kt movie maker. huuuuu jenoh jenoh. tu yang tak tido tido #semangat.

Begini, ceritanya *walaupun aku pernah cerita perkara ini kt blog dulu*. Hari jumaat 22/10/10 (tahun lepas). Aku baru bangun tidur dan pergi mandi, then lepas balik mandi aleh aleh hp berdering dalam jam 10 pagi gituh la. sebelum aku angkat phone tu dah ada 1 missed call dr private number. aku macam gabra jugak nak jawab. dubdabdubdab jantung. last sekali jawab je.

Pastu korang dengar je la kat video ni. hehehe. tak larat nak tulis. nanti aku tokok tambah pula. lain jadinya. hehe

Prank call

btw, banyak kot perbualan kami dipotong. lama jugak kami bercakap di phone. sampai meleleh ayaq mata. HAHAHA

Comments

suka cartoon said…
hahahahaha...sabor..sabor..
paw/paw said…
haha. sabor lama dah ni aihh. hee

Popular posts from this blog

Pengalaman pemilihan akhir Parajurit Muda Wanita

Kenapa timun menyebabkan keputihan

Hotel Pauh Inn , Perlis